Timp liber
Antonio Banderas, intr-un rol in care nu puteai decat sa ti-l imaginezi: Black Butterfly (Trailer)#1
swipe pentru navigare

Antonio Banderas, intr-un rol in care nu puteai decat sa ti-l imaginezi: Black Butterfly (Trailer)

A+ a-

Imi era dor sa-l vad pe Banderas intr-un rol mare, un rol care sa-l puna in valoare asa cum merita.
 

Personajul sau, Paul, este scriitorul izolat, care sufera de depresie, este alcoolic si falimentat si se afla intr-un blocaj al artei sale.

Paul traieste in frumoasa sa cabana, pe un varf de munte, intr-o atmosfera feerica, perfecta pentru un thriller, departe de civilizatie, dar aproape de un orasel care se confrunta cu rapiri si crime. Incearca sa-si revina in cariera, sa dea lovitura sau macar sa se ridice putin cu noul scenariu pe care-l scrie.

In drumul sau spre casa ia un autostopist care parea ca are nevoie de ajutor sau macar de o cazare si face o intelegere cu acesta sa-l ajute la treburile casei contra cazare si mancare.

Jack (Jonathan Rhys Meyers) este cel pe care Paul il ia acasa si care se dovedeste altceva decat ceea ce pare; destul de repede se implica putin prea tare in munca lui Paul.

Trebuie sa specific faptul ca Jonathan Rys Meyers arata incredibil si te face sa strangi in brate o perna: ).

Filmul, desi de Hollywood, are o linie teatrala, de scena; decoruri putine, de multe ori pare saracacios, are un cast incredibil de scazut: 18 actori. Cu toate acestea, regizorul Brian Goodman se concentreaza pe joc, pe priviri si pauze, pe tensiunea creata de actori in scenele intense care domina filmul.

Apare si o fata, o tanara aparent nevinovata si indiferenta (Piper Perabo) care ii place lui Paul si care pare sa-l placa si ea pe tristul, dar fermecatorul scriitor.

Cine este Paul? Cine este Jack? Ramane sa vedeti in "Black Butterfly".

Vreau sa insist pe faptul ca Antonio Banderas are un joc exceptional, cred ca este unul dintre cele mai bune roluri ale sale.

Filmul este un remake dupa un film frantuzesc din 2008, "Papillon Noir", difera doar finalul, americanii fiind asi cand e vorba de final neasteptat.

trailer

"Black Butterfly", un film despre minte, inima si viata. Un film care pica intre imaginatie si realitate, un film care iti intoarce perceptia, un thriller care te lasa cu gura cascata.

Autor: