TABLOID
Cum arată sora mai mare a Melaniei Trump. Cele două au o legătură foarte strânsă FOTO  #1
swipe pentru navigare

Cum arată sora mai mare a Melaniei Trump. Cele două au o legătură foarte strânsă FOTO

A+ a-

Cea mai bună prietenă şi confidenta Primei Doamne a Statelor Unite trăieşte la New York şi este sora mai mare a Melaniei Trump, despre care nimeni nu ştia nimic.

 

Ines şi-a dorit să intre în lumea modei, ca model, aşa cum a făcut sora ei, însă nu a reuşit. Potrivit lui Ale de Baseville, fotograful francez care a realizat un pictorial nud al Melaniei publicat într-o revistă pentru bărbaţi, Ines nu a ştiut cum să-şi facă intrarea în această lume, fiind diferită de fetele care reuşesc în acest domeniu. El a descris-o pe sora Melaniei ca fiind o persoană foarte politicoasă şi sensibilă.

Ines a apărat-o cu ardoare pe sora ei în timpul campaniei electorale de anul trecut, atunci când numeroase zvonuri şi voci au început să apară din toate direcţiile. „Este o soră foarte dedicată”, a apreciat şi Luisa Beccaria, creatoarea de modă alături de care Ines apare în fotografia de mai sus.

Tot Beccaria mărturiseşte că a văzut legătura puternică dintre cele două şi în 2006, când a mers în vizită la familia Trump imediat după naşterea fiului cuplului, Barron. „Mi-am dat seama că Melania este foarte apropiată de familie şi i-am văzut pe toţi fiind alături de ea după naşterea lui Barron”, a spus Beccaria.

Prima Doamnă a refuzat să vorbească despre sora ei cu jurnaliştii de la The New York Post.


 

Autor: