Sport
UPDATE Neagoe a fost demis unilateral, Stoican este noul antrenor al CSM Poli Iaşi!#1
swipe pentru navigare

UPDATE Neagoe a fost demis unilateral, Stoican este noul antrenor al CSM Poli Iaşi!

A+ a-

UPDATE: Căpitanul Marius Mihalache a semnat azi un contract pe un an cu CSM Poli Iași, cu opțiune, de comun acord, pentru încă un an. El va ajunge diseară în cantonamentul de la Tiraspol, împreună cu Patrick Petre (împrumutat pentru viitorul sezon de la Dinamo) și cu Ionuț Cioinac (26 de ani), mijlocaș central care a evoluat în ultimul sezon la Pandurii Tg. Jiu. Tot astăzi este așteptat în cantonament și noul antrenor principal Flavius Stoican. Antrenorul secund Adrain Kerezsy este de sâmbătă la Tiraspol, iar oficialii din Copou l-au indicat pe Denis Zmeu drept noul preparator fizic al echipei.

 

 

 

 

Dupa ce i s-a propus antrenorului Eugen Neagoe rezilierea contractului, pe cale amiabila, iar acesta a refuzat, Comitetul Director al CSM Politehnica Iasi a luat sâmbătă seara decizia ca acesta să fie demis din functia de antrenor principal. Membrii Comitetului Director îi mulțumesc pentru munca depusă și rezultatele foarte bune obținute în play-out-ul Ligii 1 și îi doresc succes în carieră!


Noul antrenor al echipei este Flavius Stoican. În vârstă de 40 de ani, Flavius Stoican a avut o carieră importantă ca jucător, evoluând la Universitatea Craiova, Dinamo București, Sahtior Donetsk, unde l-a avut antrenor pe Mircea Lucescu, și Metalist Harkov. De asemenea, el a îmbrăcat de 19 ori tricoul Naţionalei României.
 
Ca antrenor, a început la CSM Reșița, apoi Dinamo 2, Chindia Târgoviște și CSM Mioveni. În 2013 a fost numit antrenor principal la Dinamo, echipă pe care a antrenat-o în două mandate, ultimul în 2015. El a mai antrenat, în Liga 1, pe FC Voluntari și Pandurii Târgu Jiu.
 
Este un antrenor tânăr, cu dorință de a face performanță, care a evoluat la un înalt nivel, ca jucător, și a acumulat deja o bogată experiență, ca antrenor, fiind omul potrivit pentru a ajuta echipa să își îndeplinească obiectivul în sezonul 2017/2018: accederea în play-off-ul Ligii 1, se arată în încheierea articolului postat pe site-ul oficial al grupării din Copou.

Autor: Dan Constantinescu