Sport
Schender lansează o nouă generaţie#1
swipe pentru navigare

Schender lansează o nouă generaţie

A+ a-

 

Echipa de juniori 4 (12-13 ani) pregătită de prof. Costel Schender a fost singura aparţinând de un liceu cu program sportiv calificată la faza finală a Campionatului Naţional, găzduită de Bacău şi la care s-au prezentat şaisprezece formaţii reprezentând grupări cu formaţii în Liga Naţională, dar şi multe cluburi private.

LPS Iaşi s-a confruntat în faza grupelor cu CSM Bucureşti, cea care avea să devină campioană naţională, iar pe traseu a mai cedat în faţa celor de la HC Torok Rm. Vâlcea, finalista competiţiei. LPS Iaşi, cu destui copii care au intrat deja în atenţia Federaţiei Române de Handbal, a câştigat celelalte meciuri susţinute şi s-a situat în clasamentul final pe un meritoriu loc 5, înaintea sa mai clasându-se doar CSU Suceava şi CSM Bacău. „Aş menţiona faptul că zece din cei paisprezece componenţi ai lotului nostru sunt cu un an mai mici decât limita maximă de vârstă, iar această diferenţă se simte din plin la acest nivel. Am fost însă apreciaţi pentru jocul nostru, în special pe faza de apărare”, a declarat Costel Schender.

Iată şi lotul cu care LPS Iaşi a ocupat locul 5 la Campionatul Naţional al juniorilor 4: Ştefan Dumitraşcu, Codrin Radu, Eduard Faur, Vlad Giurgiuveanu (fiul fostului handbalist ieşean Gică Giurgiuveanu), Andrei Şerban, Gabriel Ţepuşă, George Dolniceanu, Fernando Mihăilescu, Ştefan Şeremet, Alexandru Grosu, Florin Grosu, Constantin Boz, Tudor Săvescu şi Alexandru Călin. D.GAŞPAR

Autor: Dragos Gaspar