Politica
 Opoziţia răsună în Estul ţării!#1
swipe pentru navigare

Opoziţia răsună în Estul ţării!

A+ a-

În tevatura stârnită la nivel naţional de demisia în grup a miniştrilor cabinetului Grindeanu, urmată de încăpăţânarea premierului de a nu renunţa la poziţia de lider al Executivului, opoziţia penelistă de la centru tace mâlc.
Se aud însă reproşuri, la adresa bramburelii create la centru, tocmai de la Neamţ, de aici de unde Mugur Cozmanciuc trage un semnal de alarmă cu privire la instabilitatea care s-ar putea instala în ţara noastră. „Teatrul absurd pus în scenă de social-democraţii este de fapt o tragedie pentru România, pentru români. Instabilitatea cauzată de cei care vor în fapt doar să îşi apere interesele personale nu îi ajută cu nimic pe cetăţeni, drept urmare pentru a pune capăt acestei bătăi de joc cei doi protagonişti, Liviu Dragnea şi Sorin Grindeanu, ar trebui să demisioneze urgent”, susţine penelistul. Potrivit acestuia, Grindeanu trebuia să plece din fruntea Executivului imediat ce au izbucnit protestele împotriva OUG 13, dând astfel un semn că pesediştii şi cei din coaliţie mai au un gram de respect pentru popor. „Sorin Grindeanu trebuia să plece din fruntea Guvernului de la scandalul cu OUG 13, când Partidul Naţional Liberal a iniţiat o moţiune de cenzură. Întreg guvernul ar trebui să plece cât mai repede. Şi, în plus, liderul PSD ar trebui să demisioneze pentru că i-a păcălit pe cei care le-au acordat votul. Preocuparea social-democraţilor se focusează doar pe reglarea de conturi, între grupuri interne de interese, nu pe ceea ce au promis în campania electorală că vor face pentru români, pentru România. Cei din coaliţia de guvernare nu merită să fie la guvernare pentru că întreaga abordare a PSD – ALDE de până acum, nu doar în zona guvernamentală, poate fi caracterizată printr-un singur cuvânt: iresponsabilitate!”, a conchis Mugur Cozmanciuc, preşedintele PNL Neamţ.
Reamintim că miniştrii cabinetului Grindeanu au demisionat în grup din funcţii, în timp ce şeful Executivului a refuzat să plece, lucru care i-a adus acestuia excluderea din PSD. Săptămâna viitoare coaliţia PSD-ALDE va depune o moţiune de cenzură pentru demiterea lui Grindeanu. Anca BURNICHE

Autor: