Moldova
Accident mortal pe DN 2#1
swipe pentru navigare

Accident mortal pe DN 2

A+ a-

Un tânăr de 19 ani a murit şi alte patru persoane, între care şi un copil de nouă ani, au fost rănite, ieri, în urma unui accident petrecut în judeţul Bacău, pe drumul naţional DN 2. Potrivit news.ro, două maşini s-a ciocnit în timp ce şoferul uneia dintre acestea a încercat să întoarcă autovehiculul pe şosea. Accidentul a avut loc pe un sector din afara localităţii băcăuane Gheorghe Doja.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene, tânărul, care conducea o autoutilitară plină cu marfă, dinspre Bacău spre Adjud, a încercat să întoarcă maşina pe carosabilul umed. În acel moment, autovehiculul a fost lovit în plin de un autoturism care circula în spate, condus de un şofer de 42 de ani, din judeţul Vrancea.

În urma impactului puternic, autoutilitara s-a răsturnat pe şosea, iar o parte din marfă s-a împrăştiat.

Echipajele medicale care au ajuns la intervenţie au constatat decesul şoferului de 19 ani. De asemenea, un pasager de 56 de ani din utilitară, precum şi şoferul de 42 de ani şi alţi doi pasageri din autoturismul acestuia, în vîrstă de 9 şi 44 de ani, au fost răniţi, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău.

Mihai DĂNĂILĂ

Autor: