Lifestyle
Un profesor de Thai Chi explică cum să îți conservi puterea sexuală #1
swipe pentru navigare

Un profesor de Thai Chi explică cum să îți conservi puterea sexuală

A+ a-

Profesorul de Thai Chi, Erle Montaigue, a explicat cum îți poți conserva forța interioară prin tehnici simple de control asupra sexualității.

 

 „Adesea primesc scrisori și emal-uri în cu privire la modul în care ejacularea afectează puterea. Cu toții știm că înainte de o luptă importantă unui boxer îi este interzis să facă sex și să ejaculeze pentru că boxerii profesioniști, au învățat prin experiență că ejacularea înaintea unei lupte aduce, de obicei, dezastrul.

Și este adevărat. Ejacularea îți irosește atât puterea fizică și, mult mai important, forță interioară. Când suntem tineri suntem plini de energie Qi, puterea fizică nu este atât de importantă și este înlocuită aproape imediat. Însă, energia internă Qi nu este atât de ușor de înlocuit indiferent că suntem tineri sau mai în vârstă. Tocmai de aceea este important să înveți cum să eviți ejacularea.

Sexul cu un partener are un singur motiv real. Sexul nu este făcut pentru plăcere, deși este plăcut în cele mai multe dintre cazuri. Sexul este pentru a face copii. Cu o singură excepție, anumite specii de maimuțe, animalele nu fac o partidă rapidă doar pentru că așa vor. Sexul pentru plăcere a devenit un obicei prin practică.

Este important să amâni și mai apoi să înveți să eviți ejacularea când este nevoie, pentru că ejacularea folosește, mai mult că orice altceva, din energia internă. Pentru că scopul ejaculării este crearea unei noi vieții. Iar o nouă viață are nevoie de cea mai mare și mai bună calitate de energie Qi de la părinți. Prin urmare, prin ejaculare bărbații renunță la o parte din propria energie pentru o nouă viață. Iar dacă această energie este aruncată la gunoi, atunci TU renunți la o cantitate mare de energie pe care n-o poți înlocui decât într-o perioadă lungă de timp, perioadă care, odată cu vârstă, devine tot mai întinsă.

Orice ființă umană are abilitatea de a-și creă propriul mediu și condiții de viață. Avem o putere imensă datorită conexiunii cu Universul prin care suntem capabili să facem că evenimente importante să se întâmple în viață noastră, lucruri care să ne ajute ne îndeplinim menirea pe Pământ.

Printr-o cantitate de energie cu o sănătate înfloritoare o gândire , nu nici un motiv pentru care nu ne-am folosi Qi pentru evenimente bune noastră. prin irosirea energiei prin ejaculare, fără naștere unei noi vieți, vom avea probleme fizice interioare".

 

Autor: