AUTO
O zi de excepţie cu Range Rover Velar la Land Rover Iaşi #1
swipe pentru navigare

O zi de excepţie cu Range Rover Velar la Land Rover Iaşi

A+ a-

Cel de-al patrulea membru al familiei Range Rover, Velar, este dezvăluit în aceste zile în avanpremieră în România. Casa Auto Iași are bucuria de a-și invita clienții la o vizionare în exclusivitate a noului Velar, pentru doar o zi - joi, 8 iunie, la showroom-ul Land Rover Iași, orele 10:00-18:00.

 

Range Rover Velar aduce un suflu nou de grație și eleganță în gama de modele Range Rover. Proiectat pentru a completa spațiul dintre modelele Range Rover Evoque și Range Rover Sport, Velar se remarcă prin lux, rafinament și capabilități în teren accidentat nemaiîntâlnite până acum în segmentul SUV-urilor de clasă medie. Acesta este noul tip de Range Rover, un model avangardist care se adresează unui client modern. Creat de la zero pe baza arhitecturii ușoare din aluminiu, specifice Jaguar Land Rover, Velar reprezintă un nou capitol în evoluția Range Rover. Noul model se remarcă printr-un design simplu, elegant și prin atenția acordată detaliilor.

DESIGN
Filosofia de design a noului Range Rover Velar este revolutionară. Formele îndrăznețe, mânerele ușilor și spoilerul spate integrat îmbunătațesc aerodinamica. Grila de radiator lucioasă conferă părții din față a vehiculului o personalitate incontestabilă.

TEHNOLOGII MODERNE
De la comenzile integrate în volan la cele 2 ecrane tactile, cu diagonala de 10', Range Rover Velar se distinge prin cele mai noi elemente de design și tehnologie și prin implementarea ultimelor inovații în domeniu.

MOTORIZĂRI
De la accelerațiile rapide și fără efort la eficiența îmbunătățită și emisiile mai reduse de CO2, fiecare motorizare care echipează un Range Rover Velar a fost optimizată. Noul motor ușor, cu 4 cilindri, realizat din aluminiu, și puternicele motoare V6 oferă un comportament sportiv, iar transmisia automată oferă o schimbare rapidă a treptelor, accelerații și performanțe de vârf.

Motoarele diesel Ingenium, cu 4 cilindri, prietenoase cu mediul și rafinate, sunt disponibile în variantele de putere de 180 și respectiv 240 CP, la care se alătură noul motor Ingenium, cu 4 cilindri, pe benzină, care dezvoltă o putere de 250 CP, iar ulterior pentru Range Rover Velar va fi disponibilă o versiune mai puternică a acestui motor, de 300 CP.

Motorul V6 diesel se remarcă prin cuplul extraordinar, iar varianta pe benzină, supraalimentat, de 380 CP, îmbină performanțele extraordinare cu un sunet unic și permite modelului Range Rover Velar să accelereze până la 100 km/h în numai 5,7 secunde și să atingă o viteză maximă de 250 km/h (limitată electronic).

CAPABILITĂȚI
Sistemul de tracțiune integrală cu varierea cuplului (AWD) asigură performanțe excelente pe drumuri asfaltate, iar gama completă de tehnologii Land Rover pentru controlul tracțiunii, include Terrain Response 2 și asistență la înaintarea în teren accidentat.

Toate aceste calități sunt completate de funcționalitatea modelului Range Rover Velar: volumul portbagajului este generos, atingând 673 de litri.

MANEVRABILITATE ȘI SIGURANȚĂ
Caroseria ușoară și rigidă, realizată în mare parte din aluminiu, împreună cu suspensia față cu 2 brațe triunghiulare suprapuse și cu suspensia spate multilink, asigură baza perfectă pentru o manevrabilitate sportivă, un confort desăvârșit la rulare și un rafinament fără egal.

Proiectat în cadrul centrelor de dezvoltare Jaguar Land Rover din Marea Britanie, modelul Range Rover Velar va fi construit la fabrica din Sollihul și va fi disponibil în Romania, spre vânzare, începând cu toamna anului 2017.

Pentru o zi, modelul care a creat pasiune de la primele apariții în presa națională și internațională, va putea fi vizionat pentru prima oară la Iași, în showroom-ul Casa Auto, joi, 8 iunie, iar echipa Land Rover Iași este nerăbdătoare să îl prezinte clienților și celor interesați, într-o atmosferă festivă și prietenoasă.

Autor: Dan Constantinescu