AUTO
Noul model Honda Civic a fost lansat oficial la Iaşi#1
swipe pentru navigare

Noul model Honda Civic a fost lansat oficial la Iaşi

A+ a-

 

Casa Auto Iaşi a lansat oficial Noul Honda Civic printr-un eveniment mult aşteptat de fanii mărcii şi nu numai. După avanpremiera din luna februarie, când Noul Civic a fost disponibil pentru sesiuni de test-drive exclusiv pentru clienţii Honda, la sfârşitul săptămânii trecute, echipa Honda Iaşi a invitat toţi pasionaţii auto să descopere acest model cu adevărat captivant şi să experimenteze cei 182 de cai putere ai Noului Civic. Vineri şi sâmbătă, showroom-ul Honda de la Casa Auto şi-a deschis aşadar porţile pentru toţi iubitorii de maşini puternice, cu o expoziţie foto dedicată modelului vedetă al acestui an, sesiuni de test-drive şi mici surprize Honda.

Noul Civic reinventează pasiunea şi dinamismul. Redesenat complet şi reproiectat, noul Civic este simbolul spiritului inovativ şi al excelenţei tehnice Honda. Un vehicul captivant, cu personalitate sportivă, totodată rafinat, confortabil şi sofisticat.

Design elegant şi sportiv

Designul contemporan al noului Civic este o combinaţie unică de linii dramatice, sculpturale şi curbe line, atletice. Mai încăpător, mai alungit şi cu garda mai joasă decât a predecesorilor, Noul Civic are un aspect agil şi agresiv, arcadele roţilor pronunţate şi prizele de aer sculptate - reprezentând un indiciu al caracterului sportiv al Noului Civic.

Noua generaţie de motoare

Două motoare noi supraalimentate oferă celui mai recent Civic, puterea şi economia de combustibil care ţi se potriveşte: rafinatul şi puternicul 1.5 VTEC TURBO de 182 CP sau eficientul motor 1.0 VTEC TURBO de 129 CP, ambele echipate cu tehnologia Earth Dreams care vă oferă echilibrul perfect între performanţă şi eficienţă. Noile motorizări pot fi combinate cu ingenioasa transmisie manuală cu 6 trepte sau cu noua şi performanta transmisie automată CVT.

Calitate înaltă şi HI-TECH

Materiale tactile şi detalii premium sunt completate de o gamă vastă de tehnologii utile, ca noul şi inteligentul sistem multimedia Honda CONNECT (dotare standard), cu ecran touchscreen de 7 inch, climatizare automată cu două zone, scaune faţă şi spate încălzite şi noua frână electronică de parcare.

Siguranţa este pe primul loc

Honda Sensing, una dintre cele mai avansate suite de tehnologii pentru siguranţă disponibile, -în dotare standard pentru Noul Civic-, include: sistem de avertizare a coliziunilor frontale, avertizare părăsire bandă de circulaţie, sistem de asistare a benzii de circulaţie, sistem de recunoaştere a semnelor de circulaţie, limitator de viteză inteligent şi Cruise Control adaptiv cu funcţia de anticipare.

Honda este o companie unică, având o istorie cu totul aparte în industria auto, începută cu peste 50 de ani în urmă şi pe care Casa Auto o „povesteşte” la Iaşi din anul 2014. Reprezentanţii Honda de la Casa Auto aşteaptă iubitorii Honda să descopere un model atât de iubit, cu design şi performanţe îmbunătăţite, care deopotrivă provoacă şi încântă.

Autor: Dragos Gaspar