AUTO
Mitsubishi Motors participă la Programul Rabla Plus#1
swipe pentru navigare

Mitsubishi Motors participă la Programul Rabla Plus

A+ a-

 

M Car Trading, Distribuitorul General Mitsubishi Motors pentru România, anunţă introducerea modelelor i-MiEV şi Outlander PHEV în Programul Rabla Plus 2017, începând din această lună. Cu această ocazie, M Car Trading, vine în întâmpinarea clienţilor din România, oferind un extra-discount, suplimentar beneficiilor oferite de programul Rabla Plus, după cum urmează: 5.440 de euro (TVA inclusă) pentru modelul electric i-MiEV şi 3.570 de euro (TVA inclusă), pentru modelul plug-in hibrid Outlander PHEV. Campania se va derula prin intermediul reţelei naţionale de distribuitori autorizaţi.

Oferta specială Mitsubishi Motors vine în continuarea Programului Rabla Plus 2017, astfel preţurile finale de achiziţie pentru aceste modele sunt de 14.181 de euro (TVA inclusă), pentru modelul i-MiEV şi de 33.434 de euro (TVA inclusă) pentru modelul Outlander PHEV.

Preţul final include contravaloarea Ecotichetului de 45.000 lei cu TVA şi prima de casare de 6.500 lei cu TVA, prin Programul de stimulare a înnoirii parcului auto naţional pentru anul 2017 (Rabla Plus 2017) derulat de AFM şi finanţat din Fondul pentru Mediu şi oferta Mitsubishi aflată în derulare.

În plus, achiziţionarea acestor modele presupune şi o serie de beneficii post-vânzare, cum ar fi: asistenţă rutieră gratuită timp de 3 ani şi o garanţie de 5 ani (pentru primii 2 ani se acordă o garanţie fără limită de parcurs, în timp ce pentru ceilalţi 3 rămaşi se aplică o limitare de 150.000 km).

Aflat într-o continuă ascensiune în explorarea ingineriei mobilităţii complet electrice, brandul Mitsubishi Motors examinează constant nevoile pieţei şi răspunde prompt aşteptărilor clienţilor, cu scopul de a crea armonie între indivizi şi societate, precum şi între maşinile pe care le produce şi mediul înconjurător.

Mitsubishi promite să se implice în a oferi siguranţă şi plăcerea de a conduce, însă datoria şi responsabilitatea noastră este protecţia mediului. Drept urmare, autovehiculele companiei nu oferă doar siguranţă sporită, în situaţii neprevăzute, ci sunt prietenoase cu mediul şi oferă senzaţia de „fun-to-drive” oricărui şofer.

Tehnologiile folosite de către producătorul japonez sunt axate în principal pe respectarea standardelor de calitate ale autovehiculelor produse, optim îmbinate pentru a atinge performanţa, atât din punct de vedere al protejării mediului înconjurător, cât şi din punct de vedere al siguranţei şi confortului sporit la drum.

Încă din 1966, de când a început procesul de cercetare şi dezvoltare a maşinilor electrice, Mitsubishi Motors Corporation a considerat că vehiculele electrice ar trebui să devină produse de bază ale mobilităţii, care să contribuie la diminuarea fenomenului încălzirii globale.

În 2006, la exact 40 de ani de la demararea cercetării Mitsubishi în domeniul maşinilor electrice, Mitsubishi Motors Corporation a anunţat programul de cercetare şi dezvoltare al autovehiculului electric „i MiEV”, ca mai apoi acesta să devină în iulie 2009 prima maşină electrică de serie a unui producător important.

Plecând de la modelul de serie 100% electric i-MiEV, lansat în 2009 şi de la obiectivele propuse, ca până în anul 2020, 20% din maşinile vândute să fie electrice, Mitsubishi a făcut paşi importanţi în această direcţie aşa cum o demonstrează modelul etalon pentru tehnologia Plug In Hybrid Electric Vehicle: Outlander PHEV si arhitectura sa inovativă „Dual Design”.

În 2012 Mitsubishi Motors Corporation a prezentat la Salonul Auto de la Paris primul SUV 4WD plug-in hibrid electric din lume, modelul Outlander PHEV. Reflectând conexiunea dintre maşini, societate şi mediu, compania se află în fruntea clasamentului atunci când vine vorba de dezvoltarea şi popularizarea autovehiculelor prietenoase cu mediul, precum pionierul Outlander PHEV, primul SUV 4x4 plug-in hibrid electric din lume, care la momentul actual este cel mai bine vândut model cu sistem PHEV din Europa.

Autor: Dragos Gaspar