AUTO
Mercedes-Benz Clasa G beneficiază de două ediţii speciale#1
swipe pentru navigare

Mercedes-Benz Clasa G beneficiază de două ediţii speciale

A+ a-

 

Legendarul model Mercedes-Benz Clasa G continuă să fie la fel de popular în rândul clienţilor din întreaga lume şi la aproape 40 de ani de la apariţia sa pe piaţă, din 1979.

Însă compania germană a hotărât acum să le permită fanilor acestui automobil să achiziţioneze două versiuni speciale - designo manufaktur Edition şi Exclusive Edition - care promit să îmbine stilul original cu elementele specifice segmentului premium. Ele pot fi comandate începând din această săptămână, urmând ca livrările să fie demarate în luna septembrie.

Noua ediţie „designo manufaktur” este disponibilă în cazul derivatelor G 350 d şi G 500, care vor fi prevăzute cu jante AMG din aliaj cu cinci spiţe, iar grila radiatorului, carcasele oglinzilor exterioare şi suportul pentru roata de rezervă vor avea un finisaj de culoare neagră. Habitaclul se va remarca prin scaunele tapiţate cu piele Nappa, centurilor de siguranţă roşii şi bordului acoperit cu piele.

Modelele G 63 şi G 65 Exclusive Edition dispun de o înfăţişare dinamică, susţinută prin benzile sport amplasate la nivelul portierelor, caroseriei vopsite într-o nuanţă de gri şi jantelor din aliaj cu design în cinci spiţe.

 

Autor: Dragos Gaspar