AUTO
Mazda3 Sedan Facelift - Dinamism în fiecare detaliu#1
swipe pentru navigare

Mazda3 Sedan Facelift - Dinamism în fiecare detaliu

A+ a-

 

Oferind combinaţia perfectă dintre performanţă, putere şi imagine, Mazda3 2017 a fost concepută pornind de la designul KODO - Sufletul Mişcării, care exprimă sportivitate şi dinamism în mişcare prin fiecare detaliu, oricât de mic. Formele sculpturale Mazda3 Sedan 2017 creează impresia unei mişcări impresionante spre înainte. Postura puternică şi ecartamentul lat sunt indicii ale performanţei uimitoare şi manevrabilităţii în timpul condusului. Exteriorul transmite o tensiune plină de energie şi o senzaţie de mişcare ritmată, care încântă orice şofer de la prima vedere.

Interiorul deosebit al Mazda3, centrat pe nevoile şoferului, a fost finisat cu materiale premium şi cu atenţie la detalii. Habitaclul reproiectat, impresionant de spaţios şi luxos, echipat cu scaune sport, frână de parcare electrică, cusături în culori contrastante şi materiale plăcute la atingere oferă confortul de care ai nevoie pentru a te bucura pe deplin în timpul deplasărilor. Volanul cu un design nou, bordul curbat şi capacele cromate ale gurilor de ventilaţie sporesc atractivitatea habitaclului.

LED-uri unicat

Sistemul unic de LED-uri distinctive ale acestui model Sport include lămpi de fază lungă adaptive anti-orbire cu curăţare automată, oferind vizibilitate îmbunătăţită pe timp de noapte fără a deranja ceilalţi participanţi la trafic. Luminile de zi LED, proiectoarele de ceaţă LED, stopurile LED şi noile faruri dinamice cu LED contribuie la rândul lor la crearea aspectului izbitor de distinctiv al Mazda3.

Interiorul spaţios al acestui model Mazda, centrat pe nevoile şoferului, oferă mediul perfect pentru condus, având acum o ergonomie şi o aderenţă mai bună a volanului din piele, precum şi manete şi capac pentru airbag mai mici. Noul volan permite controlul şoferului asupra sistemului audio şi sistemului de control al vitezei de croazieră şi se încălzeşte la scurt timp după pornirea motorului, asigurând o senzaţie plăcută la atingere în zilele reci de iarnă.

Siguranţă şi confort

Performanţele uimitoare şi dinamismul în timpul conducerii sunt completate cu caracteristici avansate de siguranţă şi confort.

Mazda3 Sedan 2017 este echipat cu o serie de Tehnologii avansate SKYACTIV, câştigătoare ale unor prestigioase premii. Designul aerodinamic şi uşor al caroseriei oferă precizie şi agilitate, garantând răspuns imediat şi dinamism la conducere din momentul pornirii, permiţând şi eficienţă în consumul de combustibil fără a reduce legendara experienţă de „bucurie a condusului” specifică vehiculelor Mazda. Transmisia Mazda3 permite schimbarea lină şi rapidă a vitezelor pentru performanţe sport, în timp ce sistemele i-stop (pornire/oprire) şi i-ELOOP (frânare regenerativă avansată) au fost concepute pentru a asigura performanţă ecologică. Conceptul unic Jinba-Ittai - senzaţia de conexiune între maşină şi şofer - este amplificat de noile tehnologii SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS, care oferă un control integrat al motorului, transmisiei, şasiului şi caroseriei.

Mazda3 Sedan 2017 este dotat şi cu cameră marşarier, monitorizare a unghiului mort (BSM) cu avertizare trafic din spate (RCTA), asistenţă la pornirea în rampă (HLA), Smart City Brake Support şi multe altele.

G-Vectoring Control (GVC) este prima tehnologie din cadrul tehnologiilor SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS. Acesta ajustează inteligent cuplul motor în funcţie de comenzile volanului şi optimizează sarcina verticală a tuturor anvelopelor pentru a obţine un comportament eficient şi plăcut al vehiculului. Rezultatul este o îmbunătăţire semnificativă a direcţiei şi performanţelor de manevrabilitate, pentru reducerea senzaţiilor neplăcute ale pasagerilor la acceleraţie şi pentru mai mult confort la volan.

Filosofia Mazda de centrare pe nevoile şoferului este amplificată de nou introdusa tehnologie SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS. Oferă un control integrat al motorului, transmisiei, şasiului şi a caroseriei pentru a spori sentimentul Jinba-Ittai al maşinii - o senzaţie de conexiune între maşină şi şofer care diferenţiază vehiculele Mazda.

Motoare şi transmisii SKYACTIV

Mazda3 Sedan este echipat cu o serie de opţiuni de motorizare pe benzină şi pe motorină, de la 100 la 165 de cai putere, toate fiind concepute pentru performanţe remarcabile în timpul condusului, cu emisii scăzute şi cu consum competitiv de combustibil. Motoarele SKYACTIV-G şi SKYACTIV-D sunt cuplate la o transmisie manuală SKYACTIV-MT în şase trepte sau la o transmisie automată SKYACTIV-Drive.

SCBS-ul avansat al Mazda3 Sedan 2017 include acum sistemul de recunoaştere a pietonilor, oferind astfel mai multă siguranţă pentru tine şi pentru cei din jur în oraş. Camera inclusă monitorizează distanţa şi viteza relativă a vehiculului din faţă, precum şi a altor obiecte detectabile, precum pietonii - declanşând automat frâna dacă este iminentă o coliziune.

Autor: Dragos Gaspar