Actualitate
CAZ PENAL LA GUVERN-: Problema soţului lui Sevil Shhaideh revine în prim-plan#1
swipe pentru navigare

CAZ PENAL LA GUVERN-: Problema soţului lui Sevil Shhaideh revine în prim-plan

A+ a-

Acuzaţi de Dragnea şi apropiaţii săi că s-au baricadat în Palatul Victoria şi au confiscat nedemocrat Guvernul, oamenii lui Grindeanu contraatacă şi scot la lumină fapte controversate din cele cinci luni de guvernare.

După ce premierul Grindeanu a făcut o serie de dezvăluiri despre comportamentul unor miniştri şi după ce au fost "retezate" toate legăturile lui Dragnea de la Ministerul Dezvoltării, apar noi informaţii despre cele întâmplate în "ograda" lui Sevil Shhaideh. Surse de la Palatul Victoria au dezvăluit, pentru stiripesurse.ro, că ministrului demisionar al Dezvoltării i s-a reproşat inclusiv gestionarea defectuoasă a parcului auto.

 

Mai precis, este vorba despre o "afacere de familie". Potrivit surselor guvernamentale, de la preluarea mandatului de ministru de către Sevil Shhaideh, soţul acesteia ar fi folosit în mod ilegal două maşini ale ministerului. Astfel, două autoturisme Dacia Duster negre, cu numerele de înmatriculare B-55-MFE (cu şofer pe nume Ştefan) şi B-52-LRN (cu şofer pe nume Mihai) erau alternativ la dispoziţia lui Akram Shhaideh, soțul lui Sevil Shhaideh.

Sevil Shhaideh nu a răspuns la telefon pentru a comenta acuzaţiile care i se aduc în Guvern. Contactată şi prin WhatsApp, aceasta a văzut mesajele trimise însă nu a răspuns.

 

Akram Shhaideh a fost consultant personal al secretarului de stat în cadrul Ministerului Agriculturii în perioada 2013-2014. Agronom de profesie, Akram Shhaideh (54 de ani) este originar din Lattakia, Siria, unde și-a obținut diploma universitară în 1984, potrivit riseproject.ro. Akram Shhaideh, și-a exprimat în repetate rânduri susținerea pentru regimul Bashar al-Assad, motiv care ar fi stat la baza respingerii de către preşedintele Iohannis a propunerii ca Sevil Shhaideh să fie prim-ministru. 

Autor: